Dönerci Dükkanı Açmak

Cevap gönder


Bu soru spambotlar tarafından otomatik form gönderimlerini önlemek için sunulur.

BBCode KAPALI
İfadeler KAPALI

Başlık incelemesi
   

Geniş görünüm Başlık incelemesi: Dönerci Dükkanı Açmak

Dönerci Dükkanı Açmak

gönderen merhan » Prş Haz 29, 2017 7:33 am

merhaba döner dükkanı açacaklar dikkat

Döner dükkanı açacaklar mutlaka bilmeleri gereken konular şunlardır

eğer hazır döner alacaksanız.

Ortalama piliç fiyatı 8 TL/kg falandır. Ama kendin hazırlarsan 4 TL'ye mal edebilirsin. Dükkanda doğalgaz bağlantısı varsa döner ocağını kesinlikle doğalgazlı al, tüpe göre çok daha hesaplı olur. Döner kesmeyi bilmiyorsan 3-4 gün alıştırma yapman gerekecek. Veya 500 TL verip elektrikli döner bıçaklarından alabilirsin. Bu arada dönerde %15-20 fire olur, maliyet hesabı yaparken bunu da göz önüne al.

Hazır dönerde daha çok fire olur. dönere su basıyorlar.tavuk en fazla 1.5 gün dayanır. Gün bitiminde şişte dönermi kaldı bekle iyice soğusun ondan sonra plastik folyo ile sar öyle derin dondurucuya koyarsın. Ertesi gün çıkardınmı bitmese bile kalan çöpe satılmaz artık. Ha hepsini pişirir kesersin dolapta 1 2 gün daha dayanır.

Başa dön